Win kunstwerk Eduard Bezembinder bij aankoop nieuwe bundel Nyk de Vries

home


Inmiddels is de trekking geweest en de winnaars van de kunstwerken van Eduard Bezembinder zijn geworden: Niels de Pous uit Den Haag en Anja de Boer uit Groningen! Beide winnaars zijn inmiddels op de hoogte gebracht en ontvangen spoedig hun prijs - Niels de collage die de omslag vormt van 'Motorman', Anja de collage van 'De dingen gebeuren omdat ze rijmen'. In totaal hebben zestig mensen op de kunstwerken ingetekend. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen!


Maak kans op twee kunstwerken van kunstenaar Eduard Bezembinder bij aankoop van de nieuwe bundel van Nyk de Vries tijdens Crossing Border 2011 of tijdens één van de presentaties. De te winnen kunstwerken zijn de omslagen van 'De dingen gebeuren omdat ze rijmen' en van Nyks debuut 'Motorman'. Bezembinders kleurrijke collages zijn gedurende Crossing Border te bewonderen op de tussenverdieping van de Koninklijke Schouwburg direct boven de zalen Kings & Queens.

Je dingt ook mee naar de kunstwerken als je een winkelbon of online aankoopbewijs van het boek stuurt naar: dedingen@nykdev.nl.
Online bestellen kan via: www.arbeiderspers.nl of via bestellen

De actie duurt t/m 3 december 2011. Op maandag 5 december trekt Nyk uit de deelnemers de twee winnaars. Zij worden hiervan via email op de hoogte gebracht en ontvangen per post hun prijs.>>voor meer informatie over Eduard Bezembinder zie: www.bezembinder.nl

c nykdevries 2011


d